Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
martinelli - 03-09-2014 09:32:45
Auto & Vervoer

uit vaar advies

In juli ben ik benaderd door een tussenpersoon thanatos voor mijn uitvaartverzekering bij axent. als service stellen zij een uitvaartakte op zodat de nabestaanden bij mijn overlijden alle gegevens bij de hand hebben betreffende mijn wensen over muziek, kist, begrafenis of crematie, bloemen, muziek.
nu heb ik de akte toegestuurd gekregen en blijkt dat deze akte mij maar liefst € 187,50 kost (per persoon). dit is mij tijdens het gesprek helemaal niet kenbaar gemaakt. het bedrag zal ook zonder mijn toestemming van mijn bankrekening afgeschreven worden. ik vind dit oplichterij. zijn er meer mensen die deze ervaring hebben? de kosten van deze akte zullen ze op mijn uitvaartkosten in mindering brengen, maar wie ook wie weet dat straks nog. ik hoop nl. heel oud te worden en ik vind € 350 voor twee personen heel erg veel geld. voor een a4-tje. als men mij tijdens het gesprek kenbaar had gemaakt dat hieraan kosten zijn verbonden en hoeveel had ik dit nooit gedaan. wie heeft hier nog meer ervaring mee en vooral wat kun je hier nog aan doen.
bovendien staan er ook nog fouten in de akte. men heeft zowaar zelf ook nog maar zaken ingevuld die ik nooit heb aangegeven. dit is oplichten, hier zijn geen woorden voor.
ik heb gebeld . ik hoop dat ze het ongedaan maken
ik denk dat ze meer mensen zo pakken
afz mart