Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

s-lelie
s-lelie - 03-09-2014 23:43:36
Computers & Telefonie

Online werving loterij

Hallo,

een paar dagen geleden ben ik telefonisch benadert door een loterij. de naam weet ik niet meer, dat is dus al een van mijn problemen. ze kwamen met het verhaal dat ik 6 maanden geleden ergens aan mee had gedaan en dat ik 75 loten had gewonnen. ik mocht eenmalig mee spelen. als ik de loten had ontvangen dan kon ik daarna meteen een mail terg doen als ik wilde stoppen. ik heb dus mijn rekeningnummer door gegeven omdat ze het gewonnen geld er op konden storten.

nu ben ik iemand die niet makkelijk nee zegt. geen idee waarom maar op een of andere manier kan ik dat niet. m

maar goed. ik heb dus geen loten ontvangen en ik kan de loterij ook niet contacten omdat ik niet weet wie het was. nu ben ik dus bang dat er over een maand geld wordt afgeschreven door deze loterij. hebben zij daar recht op en kan ik dit geld terug boeken? ik heb niks op zwart wit staan dus het lijkt mij niet, maar ik weet het niet zeker.

wie o wie kan mij helpen. de naam van de loterij had euro er in zitten maar het is niet euro jackpot die heb ik namelijk al gemaild.

vriedelijke groet, s-lelie