Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ne
neck.bkr - 04-09-2014 22:56:39
Geldzaken & Recht

Advies traject

Ik heb een tijd geleden een woning op het oog gezien en wilde het kopen. bij de adviseur geweest waarbij wij hem hebben aangegeven dat wij starters zijn en een woning willen kopen. toen hadden we een woning gekocht ( verkoper ging in op ons bod ) en had de adviseur bij de tweede gesprek een offerte aangevraagd bij de bank ( afspraak voor een uur). nadien bleek het dus te zijn dat mijn man een a2 codering heeft waarbij het heel moeilijk wordt deze hypotheek te verkrijgen. nu hebben wij officieel gezegd tegen de adviseur dat wij met de aanvraag soppen want hij wilde voor elk moeite dat hij deed zouden de kosten hoger worden.
nu hebben wij gevraagd wat de gemaakte kosten zijn en komt hij uit op een bedrag van 450 euro.
3 uren gewerkt voor 125 euro per uur + zijn secretaresse 1 uur das 75 euro.

kan iemand mij hier advies op geven of ik dit moet betalen of niet.
voor hoever wij weten heeft deze adviseur niets anders gedaan dan alleen samen met ons de offerte aangevraagd en antwoord gekregen van de bank.

ik ben bang dat deze adviseur ons probeerd te naaien ( sorry voor mijn taal gebrui )