Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

br
brunoennicky - 13-09-2014 14:03:15
Computers & Telefonie

niet opstarten

Hallo luitjes,ik heb hier een oude hp destop pc 34 met windows7 erop,van een oude buur,alles gaat goed,maar hij had hem al een tijdje niet gebruikt en ook van stroom los geschakeld,tijdens verhuizen,nu dat ie hem weer aangesloten heb,en gaf ie aan dat zo veel update,s gedaan moet worden(windows)
en alles klaar en vraag of zeg de pc moet worden opgestart worden..hij lijkt t te doen,maar dan ineens zwart beeld,opnieuw aangezet en weer geprobeerd..niks! hij wil gewoon niet opstarten..alles werkt en je kan ook gewoon met de pc werken..de oude man gaf wel iets door dat ie een melding kreeg van iets van batterij?werkt niet goed?? ik heb dat zelf niet gezien..zijn zoon had wel de geheugen verhoogt en kon er moeilijk bij.mogelijk kabeltjes verkeerd erin gezet?heeft iemand een oplossing voor geen opstarten