Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
famsnoeren - 16-09-2014 21:04:50
Geldzaken & Recht

Aanvullende tandverzekering

Mijn dochter van onder de 18 staat op de ziektekostenpolis van mijn vrouw. op deze polis staan 2 aanvullende pakketten, extra zorg 3 en extra tand, ook bij de dochter (maar dan gratis).

nu heeft mijn dochter onder de 18 kosten gemaakt die niet vanuit de basisverzekering worden vergoed. dus zeg ik dan de overige kosten vanuit e aanvulelnde verzekeirng, nee zegt iza, want daar geldt deze niet voor.
antwoord iza
kinderen onder de 18 jaar zijn met dezelfde pakketten verzekerd als de best verzekerde ouder op de zorgverzekeringspolis. houdt u er wel rekening mee dat bepaalde vergoedingen in de aanvullende verzekeringen niet van toepassing kunnen zijn of anders kunnen zijn voor kinderen onder de 18 jaar.
informatie voor de vergoedingen vanuit de aanvullende verzekering en/of aanvullende tandverzekering kunt u terugvinden in het vergoedingenoverzicht en verzekeringsvoorwaarden van het betreffende pakket. deze informatie kun u vinden op onze website www.izagezondamen.nl.
de voorwaarden zegge dat deze pakketten gelden, maar verderop in de voorwaarden voor deze aanvullende verzekeringen wordt alleen gesproken over de basisverzekering als je onder de 18 bent, maar dat heeft volgens mij betrekking op het gewone aanvullende pakket extra zorg en niet op extra tand. volgens mij moet iza deze kosten vergoeden vanuit extra tand.