Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

re
remy geldorp - 17-09-2014 11:06:48
Elektronica & TV

diefstal per sms

Recent ontdekte ik dat er geld werd afgeschreven van mijn mobieletelefoon. rekening., ik heb zo'n 4g abonnement voor een vaste prijs per maand.
ineens ontving ik berichten van een nr. 5030?? deze waren door mij niet aangevraagd en dus heb ik alles dat binnenkwam steeds geërgerd gewist, ik ben n.l. ziek en lag meestal al in bed als die troep binnenkwam op zaterdagavond.
via kpn (mijn provider) heb ik een nr. gekregen van de verantwoordelijken!?!? 010-5119837......
ik kreeg een dame aan de lijn die vertelde voor een firma genaamd marble research te werken en beweerde zelf mariska moorlander te heten, ook vertelde ze hier de tel. te beantwoorden voor wel 300 bedrijven...... ik ben ziek en moet voor mijn 11 jarige zoon zorgen, heb een minimum inkomen en zie dat ik via mijn telefoon bestolen kan worden????? als ik me niet opgaf voor die "dienst" dan moet mijn 11 jarige zoon dat hebben gedaan zonder door te hebben wat hij deed, kan dat zomaar???
mag een bedrijf op stiekeme wijze kinderen zo in een val lokken?
ik kon de datum van ingang achterhalen, dat was op 21 mei,.....dat is een week na mijn zoon zijn verjaardag, de kosten zover zijn reeds meer dan € 140.--...................
ik noem dit diefstal per telefoon!!! ik had hier zelf geen invloed op, laat staan dat ik begreep wat hier achter zou zitten.!!
mijn abonnement zou alle sms en telefoonverkeer naar alle vaste en 06 nr's dekken, voor een vaste prijs!!! maar ik heb plotseling rekeningen die ver over de 80 € gaan!!! ik heb dit laten blokkeren maar wil dit geld terug!!!! ik voel me bestolen!!!