Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
paula vianen - 21-09-2014 14:47:09
Geldzaken & Recht

niet toegekende NHG kwijtschelding

Ons verhaal in een notendop:
na een lange periode van ziekte, die in eerste instantie werd weggezet als overspannen, heeft mijn man in mei 2012 de diagnose ppms (primair progressieve ms) gekregen. daarna is er een heleboel gebeurd waarvan ik jullie de details zal besparen. maar door zijn ziekte kon hij zijn werk niet meer doen en gingen wij in november vorig jaar failliet. mijn man had een eigen bedrijf. wij hadden een eigen woning die wij gedwongen moesten verkopen. zoals zoveel huizen kregen ook wij niet wat het huis waard was, maar gelukkig hadden wij nhg dus dat was een zorg minder.
helaas hebben wij wederom pech, de kwijtschelding werd afgewezen, omdat wij volgens hun niet alles hebben gedaan om een zo hoog mogelijke prijs voor ons huis te krijgen, want uit het taxatie rapport van 20 december 2013 blijkt dat de onderhoudstoestand van de woning slecht is.
het bewuste taxatierapport waar over gesproken word heb ik nooit onder ogen gehad, dus ik heb echt geen idee wat daar dan uit blijkt. hoe dan ook feit is dat ik het met het besluit niet eens ben en bezwaar aan wil tekenen. is er iemand daar die mij hiermee kan helpen?
adviezen, tips, een voorbeeld brief misschien?
vriendelijke groet
paula