Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

tu
tukkertje - 22-09-2014 12:23:35
Computers & Telefonie

printer installeren

Ik wil een nieuwe canon printer pixma mg3250 installeren en dan op wifi. bij de installatie via de bijgeleverde schijf moet ik op gegeven moment verbinding leggen met een wps toegangspunt. ik heb eeb router beveiliging wpa2-personal. ik moet op een wps knop op de router drukken, maar die zit er niet op.
daarna maar getracht via de usb kabel te installeren. bij installatie via bijgeleverde schijf krijg ik mp drivers. fout opgetreden tijdens kopiƫren van bestanden foutcode: 0001 0002.
hoe krijg ik de installatie voor elkaar? ook de handleiding wordt niet gekopieerd op mijn laptop, maar ik heb de handleiding die op internet staat nagekeken, maar ook die biedt geen oplossing. wie heeft raad?