Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

strik
strik - 22-09-2014 12:51:19
Computers & Telefonie

Hulp gezocht

L.s.,

ik zit met het volgende probleem cq vraag, door dat ik binnen 2 a 3 jaar wil gaan verhuizen van een eengezins woning naar een flatje 3/4 kamers moet ik helaas mijn platen en cd's weg doen omdat deze nu 3/4 van mijn zolder innemen ben inmiddels begonnen om alle lp's en singles over te zetten en deze in een map op mijn los staande grote hd te plaatsen.

ook ben ik begonnen mijn cd's te rippen met windows media player wat bijzonder goed lukt trouwens en deze cd's ook in een map geplaatst van de windows media player.

nu wilde ik deze opgeslagen muziek naar mijn map op mijn externe hd verplaatsen cq kopieeren. maar helaas gaat mij dat niet lukken. is er iemand die mij hierbij kan helpen of moet ik met 2 verschillende mappen / bestanden gaan werken ???

alvast bedankt voor het mee denken en hulp.