Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ge
gevoelige mama - 22-09-2014 21:05:46
Geldzaken & Recht

Hoe kan ik mijn contract beindigen

Hallo,

ik heb op 01-08-2014 een jaarcontract ondertekend bij womans world in rotterdam. begin september kom ik erachter dat ik zwanger ben ( niet gepland, wel welkom) de zwangerschap weerhield mij er ook niet van om te sporten..totdat ik vorige week van de huisarts te horen kreeg dat ik wegens complicaties niet mag sporten!

ik heb contact opgenomen met de sportschool (wat heel vaag verliep en nog steeds vaag verloopt) zij hebben mij doorverwezen om het verder allemaal via de email afte handelen..maar ik word elke keer van het kastje naar de muur gestuurd.
het antwoord dat ik elke keer krijg is dat het ontbinden van mijn contract niet mogelijk is (elke keer anders uitgelegd)en heb meerdere malen aangegeven dat ik het er niet mee eens ben en graag iemand wil spreken..maar tevergeefs!

vandaag ben ik bij het juridische loket geweest en heb daar mijn contract laten zien..de medewerker gaf aan dat ik mijn kan beroepen op het feit dat het overmacht is (ze noemde ook een wetsartikel maar ben zo vergeetachtig door de zwangerschap, ben het alweer vergeten) en dat ik gericht een brief moet schrijven naar de eigenaar van de sportschool.

niemand wil mij ter woord staan en als ik vraag naar de eigenaar, krijg ik te horen dat ze de naam van de eigenaar om privé redenen niet mogen zeggen

ik ben lichamelijk al oververmoeid en heb het echt helemaal gehad, ben nu ook heel gevoelig dat het mij echt van slag maakt..en hoop dat ik hier advies kan winnen hoe ik dit zo snel mogelijk kan afhandelen

bij voorbaat dank!