Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

carlaatjuh50
carlaatjuh50 - 23-09-2014 12:17:04
Garantie & Verzekeringen

Agis weigert aanvullende verzekering te stoppen bij opname in instelling

Mijn vraag is of het mogelijk is dat de aanvullende verzekering van mijn moeder die al vanaf juni in een verpleeghuis verblijft stop gezet kan worden, ze maakt namelijk gebruik van de awbz regeling waar alles al onder valt en waar ze dus ook nog extra een flinke vergoeding per maand voor moet betalen. agis zegt dit niet te kunnen doen maar pas per 1 januari.
het vreemde is dat ze geen gebruik meer kan maken van deze aanvulling, wat nu?
ik werk zelf in een verpleeghuis en bij ons zijn er vanaf februari 44 bewoners komen wonen, die betalen dus allemaal tot januari voor de aanvullende verzekering zonder er wat aan te hebben.
gemiddeld is dat 30 euro per maand p.p , dat is dus 1320 euro per maand keer 8 maanden , dus de zorgverzekeraar steekt dus 10560 euro in haar zak.
denk dat dit landelijk erg veel geld is als we kijken hoeveel mensen er opgenomen worden omdat het niet anders kan.
kunnen jullie hier iets mee, ik vind het te gek voor woorden ?????????