Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ta
takkebeest - 23-09-2014 15:09:53
Auto & Vervoer

Leveringstermijn overschreden aanhangwagen!

Beste......,

ik had een vraag wat betreft levering van een aanhangwagen.
ik ben zelf zins kort zelfstandige (na lang overwegen toch de stap durven nemen) in de evenementenbranche (verhuur en levering van audiovisuele producten).
nu heb ik na wat sparen toch weer wat geld bij elkaar kunnen schrapen en om het vervoersprobleem te tackelen toch een aanhanger gekocht (nieuw).
de aankoop heb ik gedaan bij een bedrijf wat ongeveer 60 km van mijn woonplaats aflicht en ben vooraf bij deze handelaar langs geweest om het product toch eventjes met eigen ogen te kunnen bekijken, ter plekken hebben we de aankoop definitief geplaatst!
wat betreft de levering was er afgesproken dat als ik voor de 1e zou bestellen de aanhanger uiterlijk 3 weken later geleverd kon worden en als de aanhanger binnen is zou ik een berichtje en/of telefoontje krijgen!
ikzelf had zoiets van o snel bestellen want over 4,5 week heb ik een grotere opdracht lopen waarbij ik de aanhanger wel bij nodig heb!
eenmaal 4 weken na bestelling toch maar eens contact gezocht met de verkoper om te vragen hoever de vorderingen er tot nu toe bij stonden.
hij wist hier zo snel geen/moeilijk antwoord op te geven en zou eventjes contact opzoeken met de fabriek waar de wagens gemaakt worden!
eenmaal een dag verder kreeg ik te horen dat er vertraging opgelopen is met het onderstel van de aanhanger en dat deze nu op dit moment net binnen gekomen is bij de fabriek en ze nu op dit moment over gaan tot de opbouw van de wagen, dit zou betekenen dat ik hierdoor mijn deadline niet ga halen met mijn opdracht en dus of een grotere bus/aanhanger moet huren omdat het qua volume wat aan materiaal mee moet niet met een gewone wagen te vervoeren is en ook omdat het nogal een stukje rijden is het niet te doen is om meerdere malen te rijden want zoals jullie weten the show must go on!
wat zijn jullie adviezen hiervoor? kan ik de extra kosten die gemaakt moeten worden verhalen op de verkoper of hoe zit of gaat dit?