Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
looltje - 23-09-2014 20:06:19
Geldzaken & Recht

pre-screening werkgever

Ik snap een ding niet, ik heb in de wsnp gezeten tot 30 augustus 2014, dat er schulden waren ok, dat weet ik met de nadruk op waren, en heb ik ook vermeld. maar ze blijven zelfs 8 jaar zichtbaar bij experian ,men kan toch mij daar toch niet meer voor veroordelen, deze schulden zijn destijds ontstaan door een scheiding. (hypotheek en een paar kleine dingen) en ben dus onlangs 30 augustus met een schone lei eruit gekomen heb er 4 jaar ingezeten.

ik kom er niet bij dat mij werk(baan) word geweigerd, alleen maar omdat ik daar nog zichtbaar ben, als ik bij experian op de site lees, ben ik dat schijnbaar ook nog eens 8 jaar dan.

hoop dat jullie mij daarin nader uitleg kunnen geven. hoe dit word beredeneerd. op deze manier heb je dus voorniks in de wsnp gezeten. als je nog niet eens een baan kan krijgen erna.

daarbij stond ook nog eens op de site van experian, dat ze op adres kijken, de mensen die hier voor mij hebben gewoond zijn eruit gezet geworden. en de ene na de andere deurwaarder staat hier aan mijn deur,voor deze personen. met de mededeling dat deze mevrouw hier nog staat ingeschreven. ik woon hier op dit adres pas vanaf mei 2014. als dat zo is dan hebben ze misschien de negatieve beslissing daarop genomen. en ben ik de dupe van vorige bewoners.
kan dit zomaar????? en mag dat.