Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ac
acbjlbra - 27-09-2014 19:55:55
Geldzaken & Recht

MasterCard SecureCode

Mastercard heeft jaren geleden de mastercard securecode geintroduceerd om creditcard betalingen via internet van een extra beveiliging te voorzien. voor deze securecoe moest je een soort wachtwoord aanmaken wat je dan bij een online betaling moest opgeven.
nu hebben we iban gekregen en is men bij ing (of mastercard) op het brilliante idee gekomen om het oude securecode systeem op basis van het ingestelde wachtwoord te vervangen door een systeem waarbij men ipv het wachtwoord je iban nummer en geboortedatum moet opgeven. dit is absoluut niet veilig want deze info staat gewoon op mijn bankpasje en id kaart dus als men mijn portemonnee jat heeft men alles wat nodig is om online met mijn creditcard te betalen. men moet dit echt zo snel mogelijk terug draaien