Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

xtreme1989
xtreme1989 - 30-09-2014 17:42:23
Geldzaken & Recht

Huur woning te laat opgeleverd

Hallo,
wij hebben een probleem met de woningstichting.
wij zouden maandag 15 september de sleutels krijgen van onze nieuwe woning.

wij werden vrijdag 12 september gebeld door het kantoor dat er een lek zat, en dat sleutels een paar dagen later zouden komen.
kan gebeuren.

op donderdag 18 september liepen wij langs het huis. en wat bleek de voordeur was afgezet. omdat er asbest in zit.
wij zijn hiervan helemaal niet op de hoogte gesteld door hun.

en dus zijn we de volgende dag er langs gegaan, hoe en wat.

het kon nog wel een week gaan duren. en we zouden weer gebeld. en ze zeiden dat ze het hun speet dat ze het niet gemeld hadden.

op maandag 22 september werden wij gebeld door de opzichter. dat het nog eend 14 dagen kon gaan duren.

nu zitten wij dus al meer dan 2 week met een baby van 12 week oud , tussen de ingepakte dozen. en slaapt zij al die tijd al in het campingbedje aangezien wij ervan uit gingen dat wij 15 september de sleutels zouden krijgen.
hebben wij haar kamer al ingepakt, en de meubels uit elkaar gehaald. een paar nachtjes in een campingbedje is geen probleem.
maar een paar week vanzelf wel.

ik heb de woningstichting gemaild op zondag 21 september en maandag 22 september, dat deze kwestie ons erg hoog zit. en wij dat wij het idee hebben ze ons niet serieus nemen. en dat wij graag een financiële tegemoetkoming willen. voor alle ongemakken. maar ook vanwege financiële tegen slagen. doordat wij de sleutels te laat krijgen.
mijn vader had vrij genomen om ons te helpen. en wij onze oude vloer niet bij het grofvuil kunnen leggen, en dus naar het stort moeten rijden.

en dat wij graag een gesprek met de leidinggevende van hun willen aangaan. hier werden wij gister over terug gebeld. en we zouden woensdag meer over te horen krijgen.

wij zijn er meerdere malen geweest, meerdere malen gebeld. en dan na een lange tijd krijg een reactie, zonder enig vorm van uitsluitsel. we zijn het zat. tevens vinden wij het ook heel erg dat wij niks van hun gehoord hebben dat er asbest in de woning zit/zat.

wat kunnen wij nog doen?
we hebben de huurdersvereniging gemaild en die kunnen niks doen, alleen na woensdag als er dan nog niks uit komt.