Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

wu
wuhler - 02-10-2014 13:01:17
Geldzaken & Recht

Leasecontract

Hallo,
op 1 okt 2011 zijn wij verhuisd naar een ander bedrijfspand.
ik heb toen 2 wisselautomaten aangeschaft. één gekocht en één geleast. het lease-contract loopt 36 mnd, daarna moet ik 10% van de verkoopprijs betalen en dan ben ik ook eigenaar van de 2de wisselautomaat. echter kreeg ik toch nog een nota voor de periode tot 31 december 2014. ik belde met de leasemaatschappij en ik kreeg te horen dat ik verzuimd heb het contract 3 maanden voor de einddatum op te zeggen, consequentie hiervan is dat ik het contract stilzwijgend verlengd is met een half jaar!!
ik moet nu €760,00 meer betalen dan de daadwerkelijk afgesproken termijn! ik begrijp dat ik meer moet betalen als ik eerder dan het leasecontract aangeeft wil stoppen met het contract, maar ik heb me keurig aan de betalingstermijn van 36 maanden gehouden. dan is toch het volledige bedrag betaald, dan ben ik toch klaar?!
leasemaatschappij zegt dat dit in de kleine letters vermeld staat!
mag dit zomaar??? en ben ik nu verplicht om €760,00 meer te betalen?
[edit - redactie]