Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ou
oudenoorden - 03-10-2014 21:31:47
Computers & Telefonie

cool blue niet zo cool als ze zich voordoen

Mijn acer predator pc is 5 dagen na de garantie kapot gegaan.
na telefonisch contact met coolblue waarbij de medewerker zei dat ze in dit soort gevallen wel coulant zijn,heb ik besloten om de desktop voor reparatie aan te bieden.

ik kreeg tot mijn verbazing een rekening van 385 euro voorgeschoteld. de computer heeft dus een mechanisch defect en dat ik geen recht op garantie meer had.
of ik dus akkoord geef voor de reparatie, helaas ik zal wel moeten.
(dan had de medewerker zijn mond moeten houden)
ik neem contact op met coolblue dat ik het bedrag belachelijk vind en dat dat ik wil weten wat het mechanische defect is.
waarop ik het volgende bericht terug kreeg coolblue

eerder vandaag ontving u van ons een prijsopgave voor de reparatie van uw acer aspire predator. deze bedroeg 385euro, dit bedrag is naar u toegerekend na verwerking van de economische levensduur van de acer aspire, het is namelijk zo dat de daadwerkelijke prijsopgave die wij binnen kregen van acer 558,75euro bedroeg. na de standaard berekening die wij uit moeten voeren met het oog op de economische levensduur zijn we dus voor u uitgekomen op 385euro. |:(

deze kosten zijn vooral gericht op de arbeid en het vervangen van het moederbord en de videokaart. (veel werk hoor na 5 minuten is het al gepiept)

ten eerst voor dat bedrag kan je een nieuwe pc kopen.
een desktop hoort een minimale levensduur te hebben van 5 jaar
en niet 2 jaar en 5 dagen.
ik verwacht voor het geld wat ik voor de pc heb moeten betalen, dat deze niet na net 2 jaar al 2 defecte onderdelen heeft.


ik denk dat ik de ecc maar inschakel , die vinden ook dat garantie gewoon garantie moet zijn , zelfs als je 5 dagen over je garantie heen bent !!!

385 euro voor een mobo + videokaart |:( en dat voor 5 dagen buiten de garantie knettergek :x

coolblue - alles voor een glimlach 8)7 ;w :x