Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ifpbarzilay
ifpbarzilay - 13-10-2014 17:23:00
Huishouden & Energie

Bruine zeep uit RVS dispenser

Beste mensen,

graag jullie advies. ik heb een prijzige aankoop gedaan, namelijk een rvs zeeppomp van het merk "zack" die aan de muur is bevestigd. de binnenkant en pomp is van plastic, behalve het tuitje! hierdoor oxideert het roest vast stalen tuitje alsnog en komt er een bruine zeepsubstantie uit! ziet er niet zo hygienisch uit, om je handen te wassen in het toilet...met poepkleurige zeep!
het verhaal oxidatie, roest vast staal is mij geheel duidelijk. maar ik vraag me af of een type zeep soort o.i.d. deze verkleuring niet krijgt. (bon al lang kwijt dus terugbrengen is er niet bij).
en hoe dom dat een dergelijk product zo wordt gemaakt, waarvan men weet dat het constant in contact staat met vocht. voor de sier zou ik er geen cent aan hebben uitgegeven n.m.l. e35,-.

dank voor uw aandacht en hoop dat iemand een super tip heeft,

groet iris