Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marcel43 - 13-10-2014 17:38:18
Computers & Telefonie

Windows Live Mail 2012 en Word 2010

Ik heb problemen met 2 dingen op mijn computer. misschien heeft het met elkaar verband.

probleem 1 bij office 2010 kan ik in het programma word de therm “opslaan als” bijna niet gebruiken. als je er gebruik van maakt hangt het programma word (9 van de 10 keer). je kunt het programma word opnieuw opstarten maar je tekst ben je kwijt. niet alleen in word maar ook in andere software programma's waarin de term "opslaan als" voor komt heeft dit probleem

probleem 2 bij windows live mail kan ik de therm “bijlage” niet gebruiken. als je er gebruik van maakt hangt het programma windows live mail (9 van de 10 keer). je kunt het programma windows live mail opnieuw opstarten maar je tekst van je mail ben je kwijt. er zijn momenten dat het wel goed gaat maar de meeste keren hangt het programma.

met de problemen hierboven heb ik verschillende keren het desbetreffende programma opnieuw geïnstalleerd.

wat is hier de oorzaak van en wat moet ik doen?
kan mij iemand hierop antwoord geven?
bij voorbaat dank