Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

komsja
komsja - 16-10-2014 17:38:32
Huishouden & Energie

Arekening stookkosten

Heb het op het forum al eens eerder over gehad maar kan niet uitstaan dat de woningbouw vereniging woonstede maar doet wat hun goeddunkt betreffende de eindafrekening van de stookkosten op 31-05 worden de sinds een paar jaar de digitale warmtemeters door ista op afstand uit gelezen (voorheen hadden we de vloeistofmeters,dat koste meer tijd) maar inplaats dat we de eindafrekening nu wat eerder krijgen,krijgen we die veel later dan voorheen.vorig jaar kwam de eindafrekening pas in november das gedomme bijna een half jaar later na de uitlezing.en heb de woonstede daar verscheidene keren over gebeld en zeggen eerst dat de vertraging ligt aan een nieuw computersysteem en dan hebben ze weer een ander verhaal wat volgens hun de nieuwe vertraging rechtvaardigt
het is toch niet normaal dat men bijna een half jaar op een afrekening moet wachten en al helemaal niet als (zoals de meeste mensen) geld terug krijgen.
wie weet hoe ik hier iets aan kan doen om de woonstede te bewegen dat ze hun eindafrekeningen eerder versturen