Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
harmie - 21-10-2014 09:56:10
Elektronica & TV

brandschade tafel door warmhoudschalen

Beste,
op 4 okotber hadden wij een etentje thuis.
ik had warmschoudschalen bij de blokker gekocht via internet.
ze hebben de schalen gebruikt en werkte goed...alleen de volgende dag toen we gingen opruimen en het tafelkleed weg haalde zaten er twee grote brandplekken op de tafel en scheuren in de tafel.we hebben de schalen volgens gebruiksaanwijzing gebruikt. heb contact gehad alles terug gestuurd na blokker al 2 weken mee bezig (moest via filial in ermelo gebeuren, alles gedaan wat ze wilde...en wat is het antwoord van blokker:

uiteraard betreuren wij de ontstane situatie met betrekking tot de beschadiging aan uw tafel. de gebruiksaanwijzing geeft aan dat dit apparaat tijdens gebruik heet kan worden. de warmhoudplaat houdt bij een maximum instelling een temperatuur aan van 40.6- 85°c.

de plaat staat op pootjes. hierdoor ontstaat er een ruimte tussen de plaat en de ondergrond. de plaat kan hierdoor niet direct contact maken met de ondergrond waar het apparaat op staat. het is dan ook niet nodig om het apparaat op een onderzetter te plaatsen.

op de warmhoudplaat zit de temperatuurknop en een controlelampje. als de warmhoudplaat per abuis op zijn warmte vlak wordt gezet, zal de aanduiding van de temperatuurknop (off / max) verkeerd om staan (zie gebruiksaanwijzing, pagina 5 “onderdelenlijst ”). tevens wordt door middel van een sticker aangegeven wat de onderkant van het apparaat is.

gezien de sporen op uw plaat lijkt het erop dat het warmte oppervlak de ondergrond heeft geraakt.



hoezeer wij het voorval ook betreuren, acht blokker b.v. zich niet aansprakelijk voor de schade aan uw tafel. wij adviseren u de schade bij uw verzekering te claimen.



dit is echt niet waar..hoe kunnen zij zien dat wij hem verkeerd hebben gebruikt...er zat zelfs een taflekleed onder...dit is zo raar..
kunnen jullie mij helpen dit op te lossen?

mvg harma sterrenburg