Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mi
migo01 - 25-10-2014 20:08:30
Computers & Telefonie

Satelliet via Canal Digital

Zag net het item over almelo en hun provider. ben er in de praktijk tegen aan gelopen dat canal digital 'opeens' de gratis verspreiding van de nederlandse zenders (1, 2 en 3) stopzetten. woon ruim 6mnd pj in frankrijk voor werk en kijk dan alleen nl1,2 en 3. de argumentatie is mij duidelijk: npo wil niet langer betalen voor gratis doorgifte. dat snap ik wel, maar ik begrijp niet, dat ik daardoor gedwongen word om ook te betalen voor de doorgifte van (teveel) zenders, waar ik niet naar kijk.
dit is echt een actie van een monopolist! waarom kan ik niet alleen de nederlandse npo zenders ontvangen tegen een vergoeding daarvoor. ik wil al die andere zenders niet! ook niet als ik 5 maanden in nederland ben. welke opties heb ik?