Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ei
eigeninbreng - 27-10-2014 10:10:51
Auto & Vervoer

terugval in schadevrije jaren

Goedemorgen allen,

ik had even een vraag mbt de autoverzekering.
waarom doen verzekeringsmaatschappijen toch zo schimmig over de aantal schadevrije jaren die overblijven na een geclaimde schade. ze vertellen je alles over de bonus malus tabel maar hoeveel schadevrije jaren je overhoudt dan zwijgen ze in alle talen…

ik heb op de sites van diverse verzekeringsmaatschappijen gezocht naar de “schadevrije jaren tabel” maar nergens is deze direct duidelijk te vinden. achteraf zal de verzekeringsmaatschappij zeggen “het stond op de site”…. mocht je het niet eens zijn met je terugval maar dan is het te laat.

maar nu de vraag:
ik heb 25 schadevrije jaren opgebouwd en val bij de meeste verzekeringsmaatschappijen meer dan 15 jaar terug. ik vind dit een beetje van de zotte, rij je jaren schade vrij wordt je op deze manier terug gepakt. ja, de meeste verzekeringsmaatschappijen geven aan je valt maar 5 of 10% terug in premie!!! tot je bij deze verzekeringsmaatschappij weg wilt.

weet hier iemand welke verzekeringsmaatschappij hier coulanter mee omgaat??? ik weet dat dit probleem bij meer mensen een doorn in het oog is maar wilde de vraag hier toch even stellen.

alvast allemaal bedankt voor het mee denken……