Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

mu
mursia - 28-10-2014 20:28:34
Computers & Telefonie

Hema is erg onbeschofd en weigerd medewerking..

Zondag 12 oktober 2014 ging ik van kos (griekenland) met veerboot naar overkant bodrum (turkije) voor een dagje.
in bodrum aangekomen kreeg ik een sms van hema prepaid dat ik in een zone 4 land was aangekomen en dat bellen daar 2,- euro per minuut kost en gebeld worden 1,50 euro per minuut.
ik heb na het lezen gelijk mijn mobiel uitgeschakeld na het bekijken van mijn beltegoed en ben die dag in bodrum gebleven zonder gebruik van het mobieltje.
toen ik s'avonds terug kwam met de ferry in kos en ik op het terras aan de haven daar wat ging drinken belde ik mijn moeder .
toen ik na 5 seconden verbinding verbroken werd en ik daarop gelijk weer belde , heb ik ongeveer 1 1/2 minuut lang gebeld (23 cent per minuut) en toen gelijk mijn beltegoed nagekeken en bleek dat mijn telefoontje naar nl van 1 1/2 minuut mij maar liefs 9,50 euro had gekost.
ik heb klacht ingediend bij hema hoofdkantoor maar dat moest perse bij helpdesk .
ik werd te woord gestaan door een grote vrouwelijke [edit redactie] die mij vertelde dat dat alles wel zou kloppen en ik dat maar moest aannemen.
ik heb haar gevraagd om een telefoon specificatie van die betreffende dag in kos , maar dat moest ik maar gaan vragen volgens [edit redactie] aan het hoofdkantoor.
daarop hoofdkantoor weer gemaild en die blijven mij steeds terug sturen naar die helpdesk en de helpdesk stuurt mij steeds weer naar hema hoofdkantoor.
volgens mij ben ik teruggekomen in griekenland op het turkse telefoonnetwerk blijven hangen wat niet mag volgens europeesche regelgeving maar daar bemoeid hema volgens [edit redactie] zich niet mee terwijl hema er wel van profiteert.
ik vind dit maffiastreken van hema en weet iemand wat ik daaraan kan doen ?

bij voorbaat dank , mursia