Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

le
lenn-nl - 30-10-2014 12:38:52
Elektronica & TV

afwijkend product geleverd door topprice24.nl

Ls,

ik heb weer eens een gevalletje. en wilde mij even voorzien van jullie rijke kennis ter ondersteuning.
de winkel in kwestie lijkt doorgaans goede recensies te krijgen, ik zou verder dus niet al te veel problemen moeten tegenkomen. maar je weet het nooit.

het geval:

ik heb een televisie besteld, volgens de webpagina én mijn aankoopbon: een samsung ...6400aw
(de “aw” in deze staat voor het benelux model van deze tv). weliswaar voor een scherpe prijs, maar dat is wat ik heb overeengekomen in mijn bestelling.
ik heb ontvangen een samsung waarvan ik iets later pas ontdekte dat het een 6400ay blijkt te zijn.
(de “ay” in deze blijkt te staan voor de italiaanse uitvoering van hetzelfde model?!)
probeer een google search en aanschouw alle italiaanse resultaten.

nu over het algemeen kan ik best gecharmeerd zijn van italiaanse modellen, neem een paar wagens in gedachten bijvoorbeeld. maar in dit geval is het wat minder opwindend.

de tv was wel in de nederlandse taal in te stellen voor de menu's. maar na verdere ingebruikname en enig contact met de samsung servicedesk, is gebleken dat onze nieuwe ci+ module (of enig ander ci+ module) onbruikbaar is op deze tv. aangezien de menu structuur en opties rond het afstemmen op het tv signaal anders (niet compatibel) zijn. en dit is ingebouwd in het operating system van deze italiaanse tv, wat niet valt te updaten volgens de samsung medewerker.

en dit was dus pas het moment waarop ik erachter kwam dat het niet een 6400aw was, en duidelijk werd dat deze non-conformiteit onacceptabel is voor mijn situatie.

dus beste lezers, deze week besteld en overeengekomen een 6400aw > ontvangen een 6400ay met cruciaal verminderde functionaliteit, niet meer volledig verzegeld en onaangeroerd in de doos. maar wat zijn vooralsnog mijn rechten, en de plichten van deze winkel?

ik dank u hartelijk en zal laten weten hoe het verder gaat!