Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fo
folcooo - 30-10-2014 17:15:15
Computers & Telefonie

Vodafone gebruikt misleidende tekst , mag dit zomaar?

Geachte,

ik maak al enige jaren gebruik van blyk prepaid(http://www.blyk.nl/) naar volle tevredenheid, dit is een onderdeel van vodafone speciaal voor jongere mensen.
dit houdt kort gezegd in dat je af en toe een sms kunt krijgen met reclame erin, hier tegenover staat dat je als je 1keer in de 3 maand minimaal 10 euro opwaardeert je 3.000 gratis bel minuten krijgt en 3.000 sms berichten per maand naar mensen met blyk onderling.

nu kreeg ik echter vandaag een sms van vodafone dat blyk overgaat naar vodafone onderling, per 1 december. voor nadere informatie word gewezen naar een link(https://www.vodafone.nl/blyk/) hierin staat dat per 1 december blyk overgaat naar vodafone, in deze link staat ook nadrukkelijk dat er niks veranderd , en je zelfs nog meer voordeel tegemoet kunt zien. en je kunt het voordelige blyk tarief gebruik blijven maken.

echter naar een grote zoektocht door de site van vodafone, blijkt dat er nergens in de voorwaarden staat dat je nog gratis kunt sms berichten kunt versturen , wel kun je onderling nog 1000 minuten per maand onderling naar vodafone nummers kunt blijven bellen.

nu is mijn vraag , is dit niet misleiding wat door vodafone wordt toegepast en mag dit zomaar gedaan worden?

aangezien vodafone in de link doet vermoeden en zegt dat je van de zelfde voordelen en service gebruik kunt blijven maken en er niks verandert, maar dit eigenlijk toch niet het geval is.
in mijn ogen zou dit toch niet zo moeten kunnen ?