Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

gamy
gamy - 31-10-2014 19:40:27
Geldzaken & Recht

Probleem met het huis van mijn ouders

Beste lezers,

heb probleem met het huis van mijn ouders. mijn vader is doof en mijn moeder is horende. mijn ouders zijn officieel getrouwd en ben als enige zoon, geen broers/zussen en mijn vader heeft 1 zus, ik noem haar tante. al jaren mijn tante (bewindvoerder) helpt mijn vader voor het zaken en financieel van alles omdat mijn vader kan niet alles zelf doen maar nu is gestopt (na 2e hypotheek) en bewindvoerder vanuit zwijndrecht is verdergegaan.

mijn ouders hebben het huis in 2008 afgekocht, lang geleden in 1984 mijn oma is overleden en de rechtszaak tussen mijn vader en mijn tante. ze hebben besloten mijn vader mag het huis hebben, verder betalen voor het huis en mijn tante mag spullen (geld & sieraden houden dat is ongeveer overeenkomst waarde als het huis) eerlijk is eerlijk oké maar na 2008 mijn tante heeft geprobeerd mijn moeder handtekening gevraagd maar is wel gedaan / gebeurd, dom van mijn moeder maar mijn tante heeft tegen mijn moeder gezegd: als niet handtekening zetten dan gaat jij het huis uit! toen toch 2e hypotheek is gestart! dus dat betekend mijn ouders moeten door moeten betalen en mijn tante heeft weer gehad (het gaat om heel veel geld) en tot nu toe nog steeds. mijn ouders zitten nu in grote schuld! en nu wat mijn tante nog meer wilt: inboedel (spullen) van mijn ouders hebben, veel dure zeldzame spullen. mijn tante wilt mijn gezin alles afpakken!

ik weet het niet wat moet ik nu doen? waar kan ik allerbeste actie ondernemen? ben wel paniek omdat het is bijna te laat omdat mijn vader is al erg oud, als mijn vader mocht overleden dan straks ben grote schuld door erven dat ik als enige kind van mijn ouders. ik weet dat ik het bericht beter laat dan nooit (zwijgen).

hoop dat iemand mij kan helpen, adviezen, tips of verwijzen.

bij voorbaat dank,