Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

sp
spool - 09-11-2014 23:39:59
Huishouden & Energie

Oxxio komt afspraken niet na én rekent opeens admin. kosten

Ik ben inmiddels 4 maanden geleden overgestapt naar oxxio. was altijd tevreden bij nuon maar wilde minder betalen dus oxxio leek me wel wat. de boete van €100 die ik van nuon kreeg zou betaald worden door oxxio. daar wacht ik inmiddels al twee en een halve maand op! vele mailtjes zijn er al geschreven. steeds kwamen ze met redenen waardoor het zo lang duurde, die ze later zelf weer ontkenden. zo zou mijn opgestuurde formulier kwijt zijn geraakt doordat binnengekomen post op verkeerde afdelingen terecht was gekomen. later was het opeens de schuld van postnl.
ondertussen kreeg ik een betaalherinnering binnen van €61,90 dat ze niet van rekening af konden schrijven. eén maal eerder heb ik een betaalherinnering van hun ontvangen maar op het moment dat ik wilde betalen, zag ik dat ze zelf alsnog het bedrag van mijn rekening hadden afgeschreven. raar, maar betaald is betaald dacht ik.
op 3 november weer gemaild waar het geld bleef. er was een probleem met uitbetalingen kreeg ik dit keer te horen. ik dacht dat dat wellicht kwam doordat ze de bedragen met elkaar verrekenden. dat zou het meest logisch zijn, toch?
nee dus, de volgende dag ontving ik een brief dat er bovenop de €61,90 nu €40 administratie kosten kwam. belachelijk! direct heb ik weer gebeld. de admin. kosten konden volgens de vrouw niet kwijtgescholden worden want ik betaalde mijn rekeningen nooit op tijd. dit is absolute onzin en een leugen! ze hebben tot nu toe iedere maand geld van mijn rekening af geschreven, ook toen ik dus de eerste betaalherinnering ontving.
dit is een maniertje om geld van mensen afhandig te maken waarvoor ze de overstap boete moeten betalen denk ik inmiddels.
ik heb spijt dat ik ben overgestapt.
ik ga de admin. kosten niet betalen, ik wacht namelijk al bijna drie maanden (!!) op €100, er stond geld op mijn rekening én ze hadden het moeten verrekenen.
heeft iemand soortgelijke ervaringen met oxxio en wellicht een oplossing?