Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ed
ed1974 - 18-11-2014 11:08:48
Elektronica & TV

MediaMarkt verkoopt kapotte goederen..?

Hallo kassa leden,

ik weet niet zo goed waar ik moet zijn maar ik moet mijn ei kwijt..

afgelopen maandag 10 november, heb ik online bij de mediamarkt een led tv besteld. dit is de volgende dag geleverd. vervolgens pak ik de tv uit, hang hem aan de muur, steek ik de stekker erin, beeld gaat aan en er zit een zwarte streep in het beeld.

na wat contact met mm en de fabrikant voor reparatie, bedenk ik me dat mij gewoonweg een niet volledig functionerend apparaat is verkocht en wat blijkt... mm neemt de tv niet terug omdat het in gebruik is genomen!

dit van een bedrijf dat zo goed als alleen maar electronische apparaten verkoopt. die moet je aanzetten om te kijken of ze het doen, toch? maar er staat ergens in de voorwaarden dat ze in gebruik genomen apparaten niet terug nemen c.q. omruilen. alleen reparaties worden aangeboden.. natuurlijk kom ik telefonisch niet verder dan de mensen van het callcenter want owee als zij het niet kunnen oplossen aan de hand van de persoonlijke interpretatie van de voorwaarden!

puntje bij paaltje, de tv is nieuw! ze hebben mij een tv verkocht dat niet 100 % werkt. en ze nemen het niet terug omdat zij een 'zwendelaars' voorwaarde hebben. is dit legaal?!? dit kan toch niet waar zijn?! we leven in een ontwikkeld land in het jaar 2014 en dan heeft 1 van de grotere verkoop giganten van electronica het recht om niet functionerende apparaten te verkopen.

moet ik voortaan maar in de winkel kopen en ter plaatse de stekker in een stopcontact steken om te zien of de tv het doet? of hebben ze een glazen bol waarin ik kan zien of het apparaat wel werkt.. als ik wil gokken ga ik wel naar het casino!

dit voelt zo naar..