Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ri
richard35 - 18-11-2014 22:50:06
Auto & Vervoer

Editie Enigma blijft ongewenst bellen, ondanks bel me niet register.

Al ruim een week wordt ik meerdere keren per dag en per week gebeld door dit telefoonnummer. de eerste keer overdag met een 040 telefoonnummer. toen ik deze terugbelde omdat er geen voicemail was ingesproken kreeg ik vanuit hun de voicemail van het bedrijf editie enigma. op de voicemail stond dat het bedrijf alleen in de avonduren bereikbaar is. ik het telefoonnummer en bedrijf gegoogeld en kwam heel veel lachten tegen over het bedrijf en hun belpraktijken.
nu bellen ze ondanks dat ik ingeschreven sta bij het bel me niet register meerdere keren op en steeds druk ik de verbinding gelijk weg aangezien ze steeds bellen. op gegeven moment denk je dat het bedrijf ophoudt je te bellen maar niets is minder waar ze blijven bellen in de avond uren. kunnen zulke bedrijven niet beboet of aangepakt worden want een bel me niet register is er toch niet voor niets? en wat kun je tegen zulke bedrijven ondernemen als particulier. want elke keer verbinding verbreken is ook irritant. maar als je ze te woord staat ben je nog verder van huis.....wat voor actie kan er ondernomen worden tegen editie enigma!