Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

livetime
livetime - 19-11-2014 12:42:21
Computers & Telefonie

Wifi 's nachts uitschakelen

Weet iemand of het mogelijk is om je wifi 's nachts uit te schakelen? in onze router is dat niet mogelijk maar ik heb begrepen dat er routers zijn die een timer hebben die je kunt gebruiken om je wifi 's nachts uit te zetten zodat deze 's morgens weer gewoon aangaat. nu hebben wij dus niet zo'n router en onze provider wil ons ook niet een router met deze timer aan laten schaffen cq beschikbaar stellen. nu kunnen wij naar een andere provider gaan bv ziggo maar hebben die standaard wel een router met timer zeg maar.

of weet iemand nog een andere oplossing om de wifi 's nachts uit te schakelen?

het is niet de bedoeling dat we elke dag dus het knopje op de router aan en uit willen doen, die opmerkingen hebben we al vaker gelezen maar dat is voor ons niet de oplossing.