Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ha
haileylei - 19-11-2014 21:36:50
Geldzaken & Recht

Bos incasso & NS

Beste kassa,

rond begin juni 2014 heb ik een boete gehad doordat ik vergeten was in te checken met mijn ov chipkaart. deze heb ik ook netjes betaald. uiteindelijk heb ik eind juni een aanmaning van de incasso gekregen waarvan ik dacht dat ik vergeten was die boete te betalen dus heb ik zonder te na te kijken gewoon betaald. met grote twijfels toch maar gaan kijk op mijn bank afschriften en dus te veel betaald. netjes bos incasso gebeld en zou geregeld worden zodra ik alle gegevens van mijn afschriften zou op sturen via mail. dat heb ik die zelfde dag nog gedaan. maandje later ongeveer weer gebeld van waar mijn geld nou blijft. die was in de verwerking en lag bij de boekhouder. maar kon natuurlijk niet vertellen wanneer het over gemaakt zou worden.

7 november 2014
boos gebeld naar bos incasso waar me geld zou blijven mevrouw vond het gek dat het nog niet over gemaakt was want de archief was al afgesloten. ze ging er zelf achter aan zoals hun allemaal.

vandaag 19 november 2014 nog steeds niks gehad bijna half jaar later nog steeds aan het wachten op mijn geld
wat ik heel jammer vind van zulke bedrijven.

hoop dat jullie mij kunnen helpen want vind dit behoorlijk asociaal.

met vriendelijke groet,

hailey lei