Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

jovi198_1
jovi198_1 - 20-11-2014 15:46:47
Elektronica & TV

Reperatie kosten in rekening brengen wasmachine

In januari 2014 kochten wij via de webshop van mediamarkt een was/droog combinatie van indisit. goede aflevering en de machine werkte tot een maand geleden zonder problemen. van uit het niets maakte de machine ineens een ongeloofelijk herrie in de vorm van een ratelend geluid als hij aan het werk was.

alles gevontroleerd, de afvoer etc etc geen oplossing. mm hiervan op de hoogte gebracht en zijn zouden een servicemonteur van indisit langs sturen. de medewerker haalde binnen vijf minuten een stukje plastic uit de afvoerpomp die als een soort retelaar tussen de spaken van je fiets herrie maakte. kosten 70 euro direct te voldoen.

op de vraag waarom ik deze kosten moest betalen was hij kort en bondig. dit probleem hadden wij ook op kunnen lossen en de voorwaarden vermeld in de handleiding geven aan dat dit soort kosten in rekening gebracht mogen worden. morrend betaald maar met een gevoel dit klopt niet...

handleiding erop na geslagen en nergens wordt hier melding van gemaakt. ons probleem kwam niet voor in storingen en oplossing tabel, de mm had ons ook niet op de hoogte gebracht van evt extra kosten als blijkt dat. hoe kan ik als klant weten dat er extra kosten in rekening gebracht worden als het nergens vermeld wordt, of als ik hier niet van op de hoogte wordt gebracht.

mijn vraag aan jullie is, is dit een veelvoorkomend voorval, kan ik me geld terug eisen????