Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

atmaz
atmaz - 21-11-2014 14:03:48
Voeding & Gezondheid

Kookplaat ontploft!!

Op woensdag 5 november 2014 komt mijn man thuis uit zijn werk en ziet overal in de woonkamer glas liggen van de kookplaat. zie ook de foto’s.
wij zijn heel erg geschrokken, gelukkig is dit gebeurd wanneer wij niet thuis waren. zomaar is de kookplaat ontploft. wij hebben meteen siemens gebeld, omdat wij de kookplaat ook maar pas een jaar hebben.. wij hebben alle apparaaturen van siemens in de keuken. ons werd verteld dat wij iets op de kookplaat hadden laten vallen en dat dat buiten hun garantie viel. wij hebben niets op de kookplaat laten vallen. ze hebben niet eens de moeite genomen om langs te komen!! hele slechte service!!!! als je de foto’s bekijkt kan je makkelijk zien dat het onmogelijk is, dat dit gebeurd met er iets op laten vallen. ons werd aangeraden om dit via de verzekering te spelen. nu zitten wij 2 weken zonder kookplaat ik durf ook niet meer hetzelfde kookplaat te kopen. de glas van de kookplaat is niet veilig, zoals jullie ook op de foto’s kunnen zien. ik had thuis overal glas in de woonkamer!!!!!!! als dit ons tijdens koken zou overkomen, of zelfs tijdens tv kijken zouden we het glas op ons gezicht kunnen krijgen. mijn vloertegels en aanrechtblad zijn ook beschadigd hierdoor!! ik kan helaas niet bewijzen dat ik er niets op heb laten vallen!! maar stel dat dat het geval zou zijn, dan betekend dit nog dat de glas van de kookplaat niet veilig is!!!!! zo’n veiligheidsglas mag nooit zo uit elkaar gaan spetteren! net als het glas van de auto, anders zou je met een ongeluk al het glas op je gezicht krijgen!!!!! zo”n groot merk als siemens moet toch vrij coulant en zeer servicegericht zijn??????