Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

fa
famke - 24-11-2014 17:50:57
Huishouden & Energie

afsluiting

Wie kan mij goeie raad geven???

heb een betalingsachterstand bij een energie bedrijf van een maand. bedrijf zegt dat het van juni is ik zeg september maar daar kunnen we lang en breed over praten maar daar heb ik nu niks aan. kreeg een brief van liander 14 nov dat ik zo spoedig mogelijk een andere energie bedrijf moest zoeken heb ik gedaan via internet. kreeg bericht eind dec word ik aangesloten ik terug mailen kan het zsm dat was afgelopen vrijdag.
stond vanmorgen liander op de stoep om mij af tesluiten.
blijk dat ik telefonisch een contract had af moeten sluiten wat niet in de brief staat. liander is weer weg gegaan zonder afsluiten maar wel met de mededeling dat de deurwaarder komt met politie om mij af te sluiten. fijn !!! ben uren aan het bellen geweest maar overal moet je een hoge borg betalen en dan duurt het nog 10 dagen voor alles rond is. toen weer met liander gebeld en het uitgelegd maar daar hebben ze geen boodschap aan.

dus wie heeft goeie raad zodat ik niet afgesloten wordt want ik zie even het niet meer de bomen in het bos