Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pa
paulnouwen - 24-11-2014 19:09:26
Vrije tijd & Tuin

Opzegging FittallDay / MyBasic Club / Il Fiori onmogelijk

In augustus 2014 wilde ik mijn lidmaatschap opzeggen bij fitallday roermond. ik stuurde een mail met de opzegging en kreeg een reactie dat ik niet bij hun kon opzeggen; hun bedrijf was verkocht en ik moest het met de nieuwe eigenaar oplossen. pluspunt: de reactie maakt duidelijk dat mijn mail gelezen was.
incasso stopgezet en niets meet vernomen tot vandaag. of ik € 98,00 wilde betalen aan il fiori roermond. terwijl mybasic club voorheen incasseerden.
een telefoontje mocht niet baten. ik moest de opzegging komen overleggen want anders... en dat terwijl ik nooit een overeenkomst met il fiori of mybasic club getekend heb. om maar te zwijgen van een sepa machtiging.
ik kan toch een lidmaatschap opzeggen bij de partij waar ik de overeenkomst mee gesloten heb? waar is een overeenkomst tussen 2 partijen anders goed voor?