Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ja
jazzper74 - 26-11-2014 09:30:29
Huishouden & Energie

electrabel

Goedemorgen,

in april heeft mijn vriendin informatie opgevraagd bij electrabel en hebben ze dit gestuurd na ongeveer 1 maand kreeg ik bericht van oxxio dat mijn gas/stroom was opgezegd bij hun en ik nu bij electrabel mijn stroom zou afnemen.

naar mijn weten hadden wij hier geen toestemming voor gegeven en heb dit toen ook meteen weer terug gedraaid door oxxio weer mijn stroom te laten leveren.

na 3 maanden stroom en gas te hebben gebruikt van electrabel zat ik weer bij oxxio en kreeg ik een eindafrekening van 462 euro.
dit ging om de maanden mei t/m augustus waarin je bijna geen stroom of gas afneemt.

nu heb ik ze gebeld en zeggen ze dat de meterstanden waarschijnlijk te laag zijn ingeschat waardoor ik nu moet bijbetalen en dit over 3 maanden.omdat ik geld van oxxio heb teruggekregen moet ik nu ineens bijbetalen aan electrabel wordt er gezegd.

ook zeggen ze dat ik omdat ik niet gereageerd heb op hun informatiebrief van april ik toestemming heb gegeven om de stroom en gas bij hun af te nemen mag dit allemaal zomaar ?

hopelijk kunnen jullie me verder helpen