Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

li
lisa123 - 28-11-2014 16:20:35
Geldzaken & Recht

Geen vraag: WAARSCHUWING

Beste mensen,
helaas weet ik niet waar ik mijn waarschuwing moet neerzetten, maar koop zo min mogelijk iets bij groupon hoewel de aanbiedingen zeer aanlokkelijk zijn, het zijn oplichters die, als er iets fout gaat, je laten bungelen en denken:" geld is in the pocket, bekijk het maar.
ik had op 8 november een stel peervormige oorbellen en hanger gekocht voor € 29,95. dat is voor mij veel geld met een kleine wao uitkering maar het was bedoeld als kerstcadeau dus het mocht wel een keer.
er waren 4 kleuren waar je uit kon kiezen, ik had duidelijk crystal ab vermeld, een mooie sprankelende kleur. het werd verzonden vanuit engeland.
sturen die eikels uit engeland de enige kleur die ik verschrikkelijk lelijk vind, nl. crystal.
heb 20 minuten aan de telefoon gehangen met een medewerkster van groupon en mij werd een oplossing toegezegd omdat zij duidelijk aan de voucher kon zien dat de verkeerde kleur was toegezonden.
helaas zit ik nog steeds te wachten op antwoord en een oplossing, want ze hadden de gore moed om een mail in koeienletters te sturen dat de aanbieding nog een paar uur geldig was. helaas kan ik niet zo maar weer € 29,95 dokken.bah, groupon is een stelletje oplichters, als alles goed gaat is er niets aan de hand maar anders vind ik het geen manier hoe ze cliënten behandelen.