Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

an
anita1505 - 29-11-2014 00:04:48
Geldzaken & Recht

Cannock chase

Geachte,
wat mij is overkomen op vrijdagavond kan je bijna niet geloven als je het niet hebt gezien. gelukkig kon ik het laten zien aan mijn moeder en zoon. het volgende is gebeurt.

ik logde in op mijn bankieren app van de ing op mijn telefoon. ik zag ineens een afschrijving van € 318,75 overgeboekt naar een top rekening bij de ing die op mijn naam staat. de tegen rekening staat ook op mijn naam en het nummer van beide rekeningen zijn gelijk. omdat het salaris van mijn zoon op mijn rekening gestort wordt, aantoonbaar, dacht ik hij heeft zeker een spaarrekening geopend. dus ik stuur mijn zoon een whatsapp met de vraag of hij dit ook werkelijk had gedaan. nee antwoordde hij terug ik weet nergens van wat is dat een top rekening. tja dat wist ik ook niet ik heb een rbz uitkering van € 654,00 dus ik zal geen top rekening openen. ik heb daarop de ing klantenservice gebeld. deze mevrouw ging kijken en zei ja ik zie het al het is een beslaglegging van cannock chase!!!!! ik vroeg wie is dat???? en hoe komen ze erbij om een rekening op mijn naam te openen daar het geld op te laten zetten en dan ook nog blokkeren. dat gebeurt altijd mevrouw bij een beslaglegging antwoordde de ing. ik zei nou nee hoor dan wordt het op jullie bedrijfsrekening gestort. maar zei ik cannock chase is een incasso buro. dat wist de mevrouw van de klantenservice ook niet, en er was natuurlijk niemand meer te bereiken op vrijdagavond 20.00 uur. nou dat is mooi jullie kunnen dat wel op vrijdag avond of laat in de middag daar zomaar even medewerking aan geven. nee hoor mevrouw het is vanmiddag op 14.00 uur gebeurt. dat kan niet zei ik, want ik heb na 14.00 uur geld overgeboekt en toen was dat nog niet aan de orde. en ik log meerdere keren per dag in, en ineens om 19.45 uur zie ik dit. ik ben nergens can op de hoogte gesteld ik heb ook geen deurwaarders exploot gehad helemaal niks. ik weet niet eens waar dit van is