Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

di
diied - 10-12-2014 15:59:04
Computers & Telefonie

persoonsgegevens

Goededag,

ik heb hier een vraag zoals vele van jullie.
in september heb ik samen met mijn moeder een contracts overname laten regelen . want ik woon ondertussen op mezelf dus is wel wat makkelijker als het dan ook van mijn eigen rekening wordt geschreven.

dus ik en mijn moeder naar de kpn winkel daar alles geregeld id's en rijbewijs ingescand, voor getekend. bevestiging van gehad zou een maandje duren.
nu bleef mijn moeder maar rekeningen toegestuurd krijgen van de hii. dus ik weer gebeld ja er was wat fout gegaan. nu wij oppnieuw terug naar de winkel is nu alles geregeld ja nu is alles geregeld.

vervolgens kreeg mijn moeder van de week een telefoontje dat zij onze persoonsgegevens kwijt zijn geraakt. dus onze ingescande id en rijbewijs met onze handtekeningen.

en nu hebben wij deze maand een torenhoge rekening.

kan ik hier wat tegen doen omdat zij onze rechtsgeldige persoongegevens zijn kwijtgeraakt ?