Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ma
marnix1 - 11-12-2014 16:14:17
Huishouden & Energie

contract huurboiler

Mijn huurboiler lekt ,het is een oud ding, gehuurd van eneco.
ik gebeld, in de veronderstelling dat als je al jarenlang zo'n ding huurt dat als ie op is, zij een nieuwe plaatsen. monteur geweest, die zegt inderdaad een nieuwe op te willen hangen ,kosteloos. maar ik moet wel voor 12 jaar tekenen.
probleem is dat over een jaar ik een geheel nieuwe verwarmingsinstallatie ga kopen ,met daarin een warmwatervoorziening.
ik woon in een app.complex met collectieve verwarming. deze verwarming werkt middels een centrale ketel, deze is oud dus moet iedereen naar individuele verwarming. daarin zit ook een warmwatervoorziening dus de boiler wordt overbodig.
eneco eist echter dat je het ocntract uitdient, dus ik moet hen nog 12 jaar huur gaan betalen ook al gebruik ik die boiler niet meer na een jaar.
kosten rond de 1500 euro.
mag eneco dit eisen?
wat zouden jullie doen?
lastig!