Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

lo
loesy - 13-12-2014 14:26:42
Voeding & Gezondheid

Naast bedrag kinderpostzegels ook extra kosten goed doel?

Beste mensen, ik heb een vraag over de kinderpostzegel actie van dit jaar. iets zit mij niet lekker. om mijn buurmeisje blij te maken heb ik eind september kaarten gekocht van de kinderpostzegel actie. formulier ingevuld en eenmalig machtiging voor hen om die 9,50 van mijn girorekening af te halen. vorige week kreeg ik een brief van hen met acceptgiro kaart erin waar ze vroegen of ik het bedrag wilde overmaken omdat het afschrijven niet gelukt was. daarbij de vraag of ik naast de kosten voor de kaarten nog 1.50 wilde doneren voor een of ander doel. ik vind dat toch raar. heb op kopie van het formulier gekeken en daar staat toch heel duidelijk mijn rekening nummer met handtekening op voor eenmalig afhalen.
nu denk ik maar zo dat de brief van vorige week eigenlijk was gericht op de extra donatievraag. die kunnen ze natuurlijk niet stellen als ze eenmalig van giro hadden gehaald. ik vind het niet sjiek om op deze wijze nog meer uit je zak te kloppen, postzegel actie is al een doel.

wie heeft ook op deze wijze een brief gekregen met eerst uitleg dat eenmalig kosten van rekening afhalen niet is gelukt en nu dan acceptgiro kaart erbij leveren met vraag extra donatie.
vind het opdringerig en ook wat vreemde manier, achteraf dacht ik , klopt het wel. beetje nare bijsmaak. kan aan mij liggen hoor maar vraag het toch maar even of meer mensen dit hebben gehad.