Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

po
poltien - 13-12-2014 23:54:52
Geldzaken & Recht

Stacaravan bij buren met raam op mijn terras

Mijn (vroeger beruchte) buren hebben een tweede stacaravan op hun erf geplaatst met het doel om een gezinslid erin te laten wonen (vrouw en vriend). de caravan staat plm twee meter van de erfscheiding met het grote raam precies op mijn terras. ze weigeren te overleggen, het heeft me vanaf hun erf diverse bedreigingen opgeleverd. ik ben naar hen toegegaan, met angst in mijn eigen woning zitten doe ik niet. gelukkig viel het mee al kon de buurvrouw het niet laten te dreigen met een oplossing door twee uithuizige zoons. de nog thuis wonende zoon vond dat ik me maar tot de wijkagent moest richten. dat heb ik gedaan. die is er geweest. het leek mee te vallen en hij adviseerde in gesprek te blijven. maar dat is niet mogelijk, hun credo is dat zij doen wat ze willen en dat ik daar niets mee te maken heb. afgelopen week is de stacaravan dus neergezet. zonder overleg terwijl ik hen heb aangeboden de helft van een afdoend hoge schutting te betalen. op internet kan ik wel meningen vinden maar geen wettelijke bepalingen. alleen vaag dat het wel mag maar dan iets met 2,5 meter zones, voor mij niet echt duidelijk. wat ik graag weten wil is of permanente bewoning in een stacaravan op eigen erf mag en zoja of dit mag met een duidelijke inbreuk op mijn privesituatie.
het betreft een laaggeprijsd klein gemeentehuisje van vroeger op een ruim stuk pachtgrond.

volgende week ga ik bij de gemeente en de verhuurder informeren. middels de (hopelijk) antwoorden op mijn vraag wil ik me hierop voorbereiden. vast bedankt.