Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ci
cilindertje - 14-12-2014 16:06:39
Huishouden & Energie

Cilinderslot

Vandaag heb ik helaas mijzelf buitengesloten. reserve sleutels zaten aan de binnenkant van de deur, dus kon de deur niet meer openmaken.

ik heb een slotenmaker laten komen €60,- euro voorrijkosten berekend. voor dit bedrag zou die het wel even kunnen oplossen. dit bleek bij aankomst een ander verhaal. de cilinder moest toch uit de deur. de kosten om dit uit te voeren waren €7,- euro. logischerwijs had de meneer ook nog een cilinder voor mij liggen. ik heb totaal geen verstand hiervan en hij vertelde mij dat die een 2* cilinder had voor 125,- euro. deze kon die er wel inzetten.

in totaal heeft dit mij, inclusief btw, 232,32 euro gekost. een flinke prijs.

nu kijk ik zojuist op het internet, en zie ik dat er veel betere cilinder op de markt zijn, van 3*. deze kosten echter maar rond de €50,- euro. kan ik hier nog wat mee, of moet ik het accepteren dat ik veel te veel betaald heb?

ik weet namelijk ook niet of dit geldt als aankoop in winkel, of aankoop via deur of straat. kan iemand mij helpen?