Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

pb
pbromet1973 - 16-12-2014 14:03:24
Huishouden & Energie

beschadigde vitrages

Geachte kassa
ik heb in augustus een nieuwe wasmachine gekocht bij de mediamarkt van het merk lg.
na het wassen van mijn vitrages kwamen die er beschadigd uit vol halen en gaatjes wat bleek er zit een braam in mijn wasmachine,bedrijf is geweest en heeft de braam weg geveild niet dus want die zit er nog steeds in.
nu wil lg de vitrages vergoeden van 50€ zijn ze naar 160€ gegaan daar ga ik niet mee akkoord.
de gene waar ik mijn vitrages heb gekocht heeft een schade rapport gemaakt en die komt uit op 997€
nu vroeg lg mijn om de aankoopbedrag maar die had ik niet meer dus heb ik die opgevraagd bij het bedrijf waar ik ze vandaan heb,nu zeggen ze weer (lg) de aankoopbedrag komt niet geloofwaardig over.
ik heb steeds email verkeer met lg maar als ik bel voor persoonlijk gesprek laten ze niks horen ook de mediamarkt niet.
ik heb mijn verzekering al gebeld maar die kunnen niks doen want dan had ik een apartepolis moeten afsluiten,als ik weet dat me vitrages beschadigen als je een nieuwe wasmachine koopt en rechtsbijstand is alleen voor buiten het huis.
al met al me wasmachine is nog steeds niet in orde en ik word van kastje naar de muur gestuurd.

kunt u misschien antwoord op mijn vraag geven wat ik kan doen want ik weet het even niet meer,voor 160€ heb ik geen andere vitrages en het is geen gezicht waar ik nu tegen aan kijk.

met vriendelijke groet

patricia bromet