Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

bo
bobxlnl - 16-12-2014 15:55:34
Huishouden & Energie

cv radiator ontluchten

Ik heb op 2 hoog een cv radiator die niet te ontluchten is. de situatie is dat aan de linker bovenkant van de radiator de toevoerleiding/kraan met het ontluchtingsventiel zit. aan de linker onderkant zit de retourleiding met een aftapnippel/- aansluiting. volgens mij zou er rechts bovenaan een ontluchtingsnippel moeten zitten om de cv radiator te kunnen ontluchten. maar dat is helaas niet het geval en er zit ook geen enkele aansluiting rechts boven of -onder. ik heb al een keer de hele cv laten leeg lopen en vervolgens weer gevuld en overal de cv radiatoren ontlucht. dat ging bij alle cv radiatoren goed behalve bij de cv radiator op 2 hoog.
heeft er iemand een tip hoe ik het toch voor elkaar kan krijgen om die "luchtbel" uit de cv radiator op 2 hoog te krijgen. de cv radiator wordt nu maar voor de helft warm.