Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

hehahi
hehahi - 19-12-2014 16:54:25
Computers & Telefonie

Onterechte melding lege cartridge Epson printer

Sinds ruim een jaar heb ik een epson xp-302 printer. ik gebruik 'm weinig. drie weken na m'n laatste print zegt ie vandaag "zwart inkt op"! printen kan pas weer als ik (voor veel geld uiteraard) een nieuwe cartridge koop. echter, ik weet zeker dat er nog inkt in zit. dus gegoogled... blijkt dat epson, canon en wellicht andere printerbedrijven chips hebben ingebouwd die meer op tijd dan op hoeveelheid inkt sturen. en dus doodleuk melden dat je nieuwe patronen moet kopen, terwijl dat eigenlijk nog niet hoeft. brutaal staaltje van bedrog dus!

mijn vraag is: hoe kan ik m'n epson xp-302 printer resetten, zodat die premature onzinmelding weggaat en ik kan blijven printen totdat de cartridges echt leeg zijn? graag tips!