Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
roos 38 - 31-12-2014 12:09:06
Winkels & Webshops

Wekelijkse prijs verhoging JUMBO

Dit is eigenlijk meer een opmerking/tip dan een vraag.

elke week koop ik ook boodschappen bij de jumbo. onder anderen kocht ik daar ook de licht gele zakjes, met 8 coffee pads senseo cappuccino, van douwe egberts.

maar de laatste 5 weken sta ik stom verbaasd naar de wekelijkse prijsverhoging van dit product bij de jumbo te kijken, n.l.:

a.
eind november (week 49) 2014 kostte deze cappuccino o.a. bij de kruidvat € 1,75 per zakje en bij de jumbo € 1,79.

b.
een week later (week 50) was dit product bij de jumbo € 0,10 duurder geworden en kostte dus: € 1,89.
oke dacht ik, een prijsstijging, kan gebeuren.

c.
een week later (week 51) kostte de senseo € 1,99 dus wederom met € 0.10 verhoogd.

d.
maar...... weer een week later ( week 52) stond ik zeer verbaasd te kijken, want toen was de senseo weer € 0,10 duurder geworden bij de jumbo, en kostte nu dus al € 2,09 per zakje.

e.
en gisteren (30 dec. 2014) kon ik mijn ogen niet geloven. want weer 1 week later (week 1), is de prijs voor de senseo bij de jumbo weer met € 0.10 verhoogd en kost 1 zakje senseo inmiddels € 2.19.

de jumbo heeft o.a. een zakje senseo in 5 weken tijd dus 5 keer verhoogd, van € 1,79 naar € 2,19. wat neer komt op maar liefst 30% verhoging.

weet zo niet uit mijn hoofd met hoeveel procent jumbo de andere producten heeft verhoogd.
maar ben wel benieuwd voor welke prijs jumbo de zakjes senseo volgende week (en de week daarop, en daarop) in het schap heeft liggen.........

gelukkig zijn er ook winkels waar o.a. dit product wel goedkoper wordt aangeboden !!