Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ro
ronnysan - 05-01-2015 16:08:39
Huishouden & Energie

Stambomen achter gehouden door verkoopster.

Ik heb in 2011 een grote wens vervuld voor mijn vrouw en als cadeau twee spynx raskatten (broer en zus) gekocht voor 1800 euro. de stambomen moesten nog overgeschreven worden en zouden we twee weken later bezorgd krijgen wat nooit gebeurt is. in eerste instantie boeide ons die stambomen toch niet omdat we er wel vertrouwen in hadden dat de verkoopster eerlijk was en de katten ook echte gezonde sphynx katten waren en wij ze nooit van plan waren om ze ooit weg te gaan doen of er mee te gaan fokken. wegens zeer ernstige ziekte van mijn vrouw en aankomend lang verblijf in het ziekenhuis kunnen we niet langer meer voor de katten zorgen en financieel trekken we het ook niet meer door de kosten van de medicijnen en moeten ze helaas weg gaan doen en hebben herhaaldelijk telefonisch en via sms contact opgenomen met de verkoopster voor de stambomen maar tot heden weigert de verkoopster de stambomen af te geven.
ze zegt dat ze de paspoorten pas wil geven als we de poes hebben laten steriliseren. het vreemde is dat de kater gecastreerd was toen we ze kochten we hebben de katten cash betaald zonder verkoop contract en alleen de paspoorten mee gekregen die ook nog eens belgisch zijn terwijl ik ze in nederland heb gekocht.reden was omdat paspoort en chippen in belgiƫ goedkoper was. ook viel ons op dat het paspoort van de kater blanco is gelaten en het paspoort van de poes is ingevuld met de eigenaar gegevens van de verkoopster! wellicht doelbewust gedaan! nu kan ik dus geen kant meer op omdat ik de katten niet zonder stamboom kan door verkopen. de chips en paspoorten zijn wettelijk schijnbaar geen eigendomsbewijs kan en mag iemand zomaar stamboom achterhouden zonder verkoop overeenkomst! en wat kan ik in mijn geval het beste doen?