Rapporteren

Let op: Deze rapporteerfunctie is bedoeld om schendingen van de huisregels voor Vraag & Beantwoord te melden. De redactie beoordeelt jouw melding alleen daarop. Wil je dat jouw reactie ook op het forum leesbaar is? Log dan eerst in op de Kassa-site en plaats je bijdrage. Of start zelf even een topic met je eigen vraag erin verwoord.

Heb je een vraag voor Kassa? Stel deze dan via dit contactformulier.

Je wilt de volgende vraag rapporteren aan de redactie:

ad
adam1508 - 08-01-2015 00:00:40
Computers & Telefonie

Vodafone glasvezel

Ik heb een glasvezel abonnement afgesloten bij vodafone. het volgend probleem doet zich voor:
ik woon in een appartementencomplex met een inpandige berging met groepenkast. de meterkast bevindt zich buiten in de gallerij.
na een check op de website van vodafone bleek dat er in mijn woning glasvezel beschikbaar is. nu is de monteur geweest en hij zegt dat de draadloze modem/router in de meterkast geplaatst gaat worden omdat daar de glasvezel binnen komt. dit betekend dus dat er vanaf de meterkast buiten de woning 2 utp kabels en 1 telefoonkabel naar de woning getrokken moeten worden, en als ik de wifi wil gebruiken zou ik dus een router moeten aanschaffen. dit brengt zeer hoge kosten met zich mee waar ik tijdens het afsluiten niet op ben geattendeerd. vodafone wil niet annuleren, dus ik heb nou een doos met spullen liggen en ik moet volgens vodafone gewoon betalen ook al worden er geen diensten geleverd. volgens vodafone kunnen ze wel leveren tot in de meterkast buiten de woning, vanaf daar mag ik het lekker zelf uitzoeken

iemand hier ervaring mee of advies?